Teambuilding

WAT?
WAAROM?
VOOR WIE?
WAAR?
HOE LANG DUURT HET?
HOEVEEL KOST HET?
HOE DOEN WE HET?
1
WAT?
Het Vanelo team organiseert je teambuilding activiteit met een rit op een elektrische fiets, mountainbike of gravelfietsen (een kruising tussen een mountainbike en een racefiets). Alleen of onder begeleiding, met of zonder versnapering, u kunt uw activiteit aanpassen qua tijd, fiets en route. Er zijn 5 niet-elektrische mountainbikes, 5 gravelfietsen en 20 elektrische fietsen (4 mountainbikes en 16 stadsfietsen) beschikbaar. Accessoires (tassen, sloten, helmen) zijn niet inbegrepen, maar kunnen gehuurd worden tegen een meerprijs per persoon.
WAAROM?
Grijp de kans om te genieten van een moment van fysieke activiteit en gezelligheid in een groen en ontspannend landschap. Het is een uitstekende gelegenheid om groepscohesie en zelfvertrouwen op te bouwen.
2
3_
VOOR WIE?
Zelfstandige groepen tot 20 personen voor elektrische fietstochten en/of 5 mountainbiketochten en 5 gravelritten. Begeleide groepen tot 20 personen met 1 gids per 10 personen en met de mogelijkheid om 2 groepen overdag te nemen met uitgesteld vertrek. Maximaal totaal 30 personen. Alle niveaus zijn mogelijk en er zijn verschillende soorten fietsen beschikbaar voor iedereen.
WAAR?
Je kunt de paden van het Zoniënwoud verkennen. Voor rondleidingen op eigen gelegenheid worden gratis kaarten verstrekt. De begeleide route duurt tussen 1u30 en 1u45. De route start aan de renbaan van Bosvoorde, gaat naar de renbaan van Groenendaal en keert dan terug naar de renbaan van Bosvoorde.
4
5
HOE LANG DUURT HET?
2 uur,
inclusief voorbereidingstijd (15 minuten)
HOEVEEL KOST HET?

Prijs per persoon :

  • 40 excl. btw voor 1u30
  • 50 excl. btw voor 2 uur
  • 65 excl. btw voor de dag

Per begeleider (1 per 10 deelnemers) voor 1u30 tot 2u: €100 excl. btw

Per accessoire: €4,13 excl. btw

6
7
HOE DOEN WE HET?
Zodat het Vanelo team jouw ervaring zo goed mogelijk kan voorbereiden, vragen wij je om 3 weken van te voren het aantal deelnemers door te geven, met vermelding van hun grootte en sport/fietservaring. Op de dag zelf raden we je aan om sportkleding te dragen en andere kleding mee te nemen.