Wheelchairs at Hospital
Amusement park rides
Abandoned industrial zone

Professionals

Vanelo zorgt met haar elektrische fietsen voor een revolutie op het gebied van mobiliteit, waardoor het makkelijker en inclusiever wordt om je te verplaatsen. Onze oplossing is gericht op verschillende professionele sectoren, zoals de gezondheidszorg, vrije tijd, het bedrijfsleven, evenementen en industriële locaties.

Het bevordert de toegankelijkheid voor iedereen, in het bijzonder voor ouderen en personen met beperkte mobiliteit (PBM's), zodat ze de buitenlucht in kunnen en actief kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten.

Deze ecologische en sociale aanpak creëert banden tussen generaties, maakt locaties toegankelijk voor iedereen, vergemakkelijkt het reizen naar culturele evenementen en verbetert de mobiliteit op de werkplek.

Vanelo biedt oplossingen op maat voor elke sector en stelt zachte mobiliteit ten dienste van inclusie. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze aangepaste elektrische fietsen en onze onderhoudscontracten.

Algemeen publiek

Geconfronteerd met de uitdagingen van mobiliteit, is onze milieuvriendelijke, inclusieve mobiliteitsoplossing uitgebreid naar het grote publiek. Onze elektrische fietsen en aangepaste fietsen bieden milieuvriendelijke transportmiddelen die geschikt zijn voor iedereen. Voor VVV-kantoren vergemakkelijken onze elektrische fietsen de zachte mobiliteit naar toeristische locaties, terwijl onze oplossingen voor snel elektrisch vervoer de passagierservaring op luchthavens en stations verbeteren, met name voor PBM's.

Neem contact met ons op voor oplossingen op maat die voldoen aan uw specifieke behoeften op het gebied van duurzame en inclusieve mobiliteit.
Toeristische Dienst
Coronavirus outbreak, empty airport terminal
Processed with VSCO with m5 preset
mountain-bike
Twinny-Plus-driewieltandem-Van-Raam-3-scaled
Easy Rider

Particulieren

Voor particulieren die op zoek zijn naar mobiliteit, ontdek onze Vanelo showroom op Drohme Park, aan de ingang van het Zoniënwoud. Test ons ruime assortiment elektrische, aangepaste en klassieke fietsen, evenals onze niet-elektrische fietsen.

Als je specifieke behoeften hebt aan stabiele, veilige en gebruiksvriendelijke elektrische scooters, dan hebben wij de oplossing.

HET ONTDEKKEN VAN HET ZONIENWOUD

Ideaal gelegen naast de prachtige omgeving van het Zoniënwoud, biedt onze showroom de perfecte omgeving om een van onze elektrische fietsen te testen of te huren en zelf de voordelen ervan te ontdekken.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen om een proefrit te regelen en de spannende mogelijkheden die we te bieden hebben te verkennen.