Processed with VSCO with m5 preset
GEMEENTEN, STEDEN, REGIO'S EN PROVINCIES
Uw gemeente, stad, regio of provincie maakt zich ongetwijfeld zorgen over de uitdagingen in verband met de verschillende veranderingen die ons decennium vereist. Mobiliteit voor iedereen is er daar één van. Bent u op zoek naar duurzame oplossingen voor mobiliteit, transport, gedeelde mobiliteit voor bijvoorbeeld uw vaccinatiecentra? Voor valide en gehandicapte mensen?

Vanelo is er om u te helpen, wij bieden een grote verscheidenheid aan elektrische van elektrische driewielfietsen en verschillende soorten onderhoudscontracten.
Neem contact met ons op, er bestaan oplossingen op maat voor
VVV-KANTOOR
U bent een dorp, een stad of een provincie, uw VVV-kantoor of informatiepunt heeft geen zachte mobiliteit voor valide en mindervalide personen, uw parkeerterreinen liggen ver van historische centra of plaatsen van toeristisch en recreatief belang,

Neem contact met ons op, er bestaan oplossingen op maat voor aangepaste elektrische driewielfietsen met verschillende soorten onderhoudscontracten.
Toeristische Dienst
Coronavirus outbreak, empty airport terminal
STATIONS EN LUCHTHAVENS
U bent een treinstation of een luchthaven, uw parkings zijn ver van de check-in balies, de afstanden tussen de boarding gates zijn te groot, u wilt een snel elektrisch vervoer aanbieden aan uw passagiers, denk dan aan Vanelo oplossingen.

Neem contact met ons op, er bestaan oplossingen op maat voor aangepaste elektrische driewielfietsen met verschillende soorten onderhoudscontracten.