Wheelchairs at Hospital
GEZONDHEID
U bent een rusthuis, een bejaardentehuis, een instelling of een ziekenhuis en u wilt uw bewoners of patiënten momenten van geluk bieden rond ons concept van mobiliteit en delen?

Wilt u uw bewoners een frisse wind laten waaien en hen een buitenomgeving laten ontdekken dankzij de elektrische fiets-truiwagen?

Wilt u vrienden en familie aanmoedigen om hun dierbaren in een instelling vaker te bezoeken? Spreekt het idee om ouderen en personen met beperkte mobiliteit uit hun isolement te halen door sociaal en intergenerationeel contact te bevorderen u aan?

Vanelo biedt u een oplossing van elektrische driewielfietsen en verschillende soorten onderhoudscontracten. Voor een oplossing op maat kunt u contact met ons opnemen.
PLEZIER
U bent een toeristische attractie, een museum, een hotel, een expositiecentrum of een winkelcentrum,

U bent een pretpark, een dierentuin, een golfterrein of een abdij en u bent op zoek naar zachte, duurzame en milieuverantwoorde mobiliteitsoplossingen.

Vanelo's oplossingen bestaan, wij bieden een grote verscheidenheid aan Wij bieden een grote verscheidenheid aan elektrische driewielfietsen en verschillende soorten onderhoudscontracten om aan de uitdagingen van uw bedrijf te voldoen. Neem contact met ons op voor een oplossing op maat.
Amusement park rides
Summer time at the festival
EVENEMENTEN
U organiseert concerten en festivals, evenementen zoals bruiloften en teambuilding,

U bent op zoek naar een transportoplossing tussen de parking en de plaats van het evenement en u wil een milieuvriendelijke oplossing aanbieden,

Als u zich wilt onderscheiden van anderen, neem dan contact op met Vanelo, wij hebben elektrische driewielfietsen oplossingen en onderhoudscontracten voor u!
BEDRIJVEN
U moet lange afstanden afleggen tussen verschillende gebouwen, u moet dossiers of omvangrijke producten vervoeren.
U bent begaan met een betere integratie van uw personeel en u bent op zoek naar transport- en reisoplossingen voor uw PBM-medewerkers.
U wilt een eco-verantwoorde oplossing, Vanelo oplossingen bestaan waaronder aangepaste driewielfietsen en verschillende soorten onderhoudscontracten, neem contact met ons op!
Video conference at company
Abandoned industrial zone
INDUSTRIËLE SITES
U maakt deel uit van een industrieterrein, een haven, een industriezone,

U moet lange afstanden afleggen tussen verschillende gebouwen.

U moet gevaarlijke producten, reserveonderdelen, zware documenten van de ene plaats naar de andere vervoeren of transporteren.

U wilt een eco-verantwoorde oplossing, aangepaste driewielfietsen met een onderhoudscontract?
Oplossingen op maat bestaan, neem contact op met Vanelo!