easy rider

Easy Rider driewielfiets - Van Raam (7)
HANDIJE
De Easy Rider elektrische driewieler is een driewieler voor volwassenen. Hij heeft een comfortabele zitting met verstelbare rugleuning. De voorwaartse trapbeweging en de vering zorgen voor een perfect rijcomfort. De Easy Rider e-tricycle is zeer wendbaar en heeft een korte draaicirkel.
aerodynamica
Het moderne aerodynamische ontwerp van de Easy Rider geeft hem een sportieve uitstraling, dankzij de hydrogevormde buizen. De meeste bedrading is geïntegreerd in het frame. De driewieler heeft een bagagebak met draagriemen om gemakkelijk boodschappen mee te nemen. De bagagebak schuift mee met het zadel, waardoor de driewieler gemakkelijker kan worden ingekort en opgeborgen.
Driewielfiets Easy Rider - Van Raam (12)
Driewielfiets Easy Rider - Van Raam (10)
COMFORT
De Easy Ryder is zeer stabiel en biedt met zijn lage stand een bijzonder comfort. De Easy Ryder is beter dan een conventionele rolstoel.
Met een breedte van 78 cm heeft hij een normale breedte. De Easy Rider is verkrijgbaar in de maten Medium en Large, waardoor hij geschikt is voor kleine en grote volwassenen.
elektrische HULP
De elektromotor zorgt voor een comfortabele trapondersteuning. Deze is gekoppeld aan een app waarmee je op afstand veel informatie over de accu en de fiets kunt bekijken. Via de app kun je bijvoorbeeld fietsroutes bekijken en zien waar je fiets geparkeerd staat.
Driewielfiets Easy Rider - Van Raam (15)

Wilt u deze fiets kopen?

Levering

*Levertijd na bestelling: op voorraad in geel.
>**Betalingsvoorwaarden 50% bij bestelling en het saldo bij levering.
*** Leveringstarieven :
**** Al onze prijzen zijn excl. BTW 21 % en 0 % in intra-Europa

U bent geïnteresseerd